Ψηφιακές θερμοστατικές κεφαλές

θερμοστατικές κεφαλές

Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης με την τοποθέτηση ηλεκτρονικών θερμοστατικών κεφαλών Danfoss Living. Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Άμεση απόσβεση

Με την τοποθέτηση ηλεκτρονικών ψηφιακών θερμοστατών στα θερμαντικά σώματα του σπιτιού σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 23 % σε σχέση με τους χειροκίνητους θερμοστατικούς διακόπτες και έως 46 % σε σχέση με τους απλούς διακόπτες.

Ακριβής Έλεγχος της Θερμοκρασίας

Οι ηλεκτρονικές θερμοστατικές κεφαλές ρυθμίζουν ακριβώς την επιθυμητή θερμοκρασία, βοηθώντας στην βελτιστοποιήση του συστήματος της θέρμανσης σας και καταναλώνωντας ενέργεια μόνο όταν χρειάζεται. Διασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας και την ιδανική άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υψηλή ποιότητα σχεδιασμού

Η θερμοστατική κεφαλή Danfoss Living είναι μικρή , λειτουργική , με κομψό και εύχρηστο σχεδιασμό. Για τους λόγους αυτούς έχει κερδίσει το βραβείο red dot award.

Λειτουργία άνεσης και οικονομίας

Εύκολη και γρήγορη ρύθμιση μέσω της οθόνης υψηλής ευκρίνειας της κεφαλής. Δημιουργία χρονοπρογραμμάτων λειτουργίας για  να έχετε θέρμανση όποτε άκριβώς την θέλετε χωρίς να χρειάζεται διαρκής ρύθμιση. Παράλληλα, με την έξυπνη λειτουργία, κλείνει την θέρμανση όταν ανοίγετε τα παράθυρα, έτσι ώστε να μην γίνεται σπατάλη ενέργειας.