Εξοπλισμός

Κατανεμητής θερμιδομέτρησης αυτονομίας

Ασύρματος θερμιδομετρητής / κατανεμητής

Ηλεκτρονικός Ασύρματος Κατανεμητής (απαραίτητος εξοπλισμός).

Μετράει το ποσό θερμότητας που εκπέμπεται από κάθε θερμαντικό σώμα. Δυνατότητα κατανομής δαπανών ανά δωμάτιο και ανά θερμαντικό σώμα. Κάθε μετρητής προστατεύεται με ειδική σφραγίδα ασφαλείας, που αποτρέπει την αφαίρεσή του απο το θερμαντικό σώμα. Η λειτουργία του στηρίζεται στην καταγραφή διπλού αισθητηρίου, ενώ έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης συνολικής μετρήσης και ενδείξεων προηγούμενων μηνών. Τεχνικές πληροφορίες κατανεμητή SONTEX 556 (pdf)

 

 

 

 

Θερμοστατική κεφαλή σώματος

Διακόπτης και θερμοστατική κεφαλή θερμαντικού σώματος (απαραίτητος εξοπλισμός)

Διακόπτης και θερμοστατική κεφαλή θερμαντικού σώματος για ανεξάρτηση ρύθμιση θερμοκρασίας χώρου και αυτονομία ανά θερμαντικό σώμα. Επειδή τα δωμάτια δεν χρησιμοποιούνται το ίδιο, μπορεί να κάνει οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου σε σημαντικό βαθμό. Ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία που επιθυμείτε.Τεχνικές πληροφορίες θερμοστατικών κεφαλών OVENTROP (pdf)

 

 

 

Συλλέκτης δεδομένων / modem

Συλλέκτης δεδομένων και modem σύνδεση με ιστοσελίδα (προτεινόμενος εξοπλισμός).

Μέσω της μονάδας συλλογής δεδομένων που τοποθετείται σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίες, μπορείτε να βλεπετε την κάθε σώματος και κάθε δωματίου μέσω του portal μας (energymanager.com.gr), να εκτυπώνετε μόνοι σας τα κοινόχρηστα και να βλεπετε χρήσιμα στοιχεία για την κατάλωση καυσίμου σας. Τεχνικές πληροφορίες SONTEX 646 (pdf) 

 

 

 

Κυκλοφορητής Inverter

Κυκλοφορητής Inverter

Εγκατάσταση κυκλοφορητή inverter (προτεινόμενος εξοπλισμός). 

Προτείνουμε την αντικατάσταση του κυκλοφορητή θέρμανσης με τον αντίστοιχο κυκλοφορητή inverter. Οι κυκλοφορητές inverter έχουν τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την λειτουργία τους, με βάση τη ζήτηση θέρμανσης στην πολυκατοικία. Με την αυτόματη ρύθμιση των στροφών, έχουμε σαν αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουμε σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

 

 

 

Ελεγκτής Αντιστάθμισης θέρμανσης

Ελεγκτής Αντιστάθμισης θέρμανσης

Σύστημα Αντιστάθμισης (προτεινόμενος εξοπλισμός). 

Για την οικονομικότερη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης και τη μείωση ρύπων προς το περιβάλλον, προτείνουμε την τοποθέτηση ελεγκτή αντιστάθμισης θέρμανσης.Με τη βοήθεια εξωτερικού αισθητηρίου ανιχνεύει διαρκώς τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και μέσω εξελιγμένου αλγορίθμου υπολογίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία προσαγωγής.Ταυτόχρονα το ενσωματωμένο ψηφιακό ρολόι επιτρέπει τον καθορισμό χρονοπεριόδων σε κάθε μία από τις οποίες μπορεί να επιλεγεί διαφορετικός τρόπος λειτουργίας, διαφορετική θερμοκρασία χώρων, λειτουργία σε κανονική ή οικονομική θερμοκρασία.