αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες

αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες

Η αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες είναι πλέον πιο εύκολη και πιο οικονομική από ποτέ με το ολοκληρωμένο σύστημα energymanager από την Gazpro.

Το σύστημα energymanager παρέχει αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες , όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση (δισωλήνιο σύστημα), δίνοντας τέλος στα προβλήματα της πολυκατοικίας και στους συνεχής διαξιφισμούς για τον καθορισμό των ωρών λειτουργίας της θέρμανσης, την αξιοπιστία στου συστήματος, τη δίκαιη και ακριβής κατανομή των δαπανών θέρμανσης, και πολλά άλλα. Με την τοποθέτηση των υψηλής τεχνολογίας μηχανημάτων μέτρησης της κατανάλωσης κάθε σώματος και του θερμοστατικού διακόπτη, έχετε λύσει οριστικά τέτοιου είδους προβλήματα.

Η αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες με το σύστημα energymanager σας παρέχει ανεξαρτησία στην κατανάλωση ενέργειας από του υπόλοιπους ιδιοκτήτες, αλλά και ανεξαρτησία θέρμανσης σε κάθε χώρο – δωμάτιο του διαμερίσματός σας, ξεχωριστά.

 

Σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε θέρμανση όποτε θέλετε και για όσο θέλετε. Χωρίς νέες σωληνώσεις ή καλωδιώσεις!

Έχετε αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες με ασύρματη θερμιδομέτρηση. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, αποκτάτε αυτονομία στη θέρμανση στο διαμέρισμά σας.

Το κάθε διαμέρισμα πληρώνει το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ενέργειας που έχει πραγματοποιήσει, με βάσει τις ενδείξεις των θερμιδομετρητών που τοποθετούντε σε κάθε θερμαντικό σώμα.

αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες

Τηλεφωνήστε μας για μία δωρεάν αυτοψία και προσφορά στην πολυκατοικία σας,

στο τηλέφωνο 210 988 16 16 .

ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας πατώντας εδώ.