αυτονομία στη θέρμανση

αυτονομία στη θέρμανση σε παλιές πολυκατοικίες.

Θέλετε να :

  • λειτουργείτε τη θέρμανση όποτε και για όσο θέλετε ;
  • Να ελέγχετε την κατάλωσή σας ;
  • Να χρεώνεστε μόνο για αυτό ακριβώς που καταναλώνετε ;
  • Να μειώσετε τη δαπάνη θέρμανσης μέχρι και 35 % ;
  • Να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου ανεξάρτητα ;
  • Να έχετε ατομικό λογαριασμό κατανάλωσης με βάση τις ενδείξεις των θερμιδομετρητών ;

αν ναι, τότε η λύση για εσάς είναι η εγκατάσταση του συστήματος αυτονομίας με θερμιδομέτρηση. Χωρίς υδρυλικές ή ηλεκτρικές παρεμβάσεις. Με τους ασύρματους ηλεκτρονικούς κατανεμητές – θερμιδομετρητές της Ελβετικής εταιρείας Sontex. Εύκολα και οικονομικά.

Με την αυτονομία θα σταματήσετε τη σημαντική σπατάλη ενέργειας και χρημάτων, ενώ θα δώσετε τέλος στους διαξιφισμούς ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίες για τις ώρες θέρμανσης. Τέλος στην άδικη κατανομή των δαπανών θέρμανσης και στην άσκοπη ρύπανση του περιβάλλοντος.

αυτονομία σε παλιές πολυκατοικίες – Ολοκληρωμένο σύστημα

Με το σύστημα αυτονομίας , τοποθετείται σε κάθε θερμαντικό σώμα ένας ασύρματος κατανεμητής / θερμιδομετρητής και μία θερμοστατική κεφαλή. Μέσω της θερμοστατικής κεφαλής, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία κάθε χώρου, και συνεπώς να επιλέγετε πότε και πού θα έχετε θέρμανση. Με τον τρόπο αυτό πετυχένετε να έχετε αυτονομία στη θέμανση και ανά δωμάτιο. Με την τοποθέτηση του θερμιδομετρητή, επιτυγχάνουμε την μέτρηση της πραγματικής κατανάλωσης θερμικής ενέργειας σε κάθε θερμαντικό σώμα και κατ’ επέκταση σε κάθε διαμέρισμα. Είναι ψηφιακή συσκευή Ελβετικής κατσκευής, υψηλής τεχνολογίας και ακρίβειας και έχει ενσωματωμένη προστασία παραβίασης. Συλλέγει τις πληροφορίες κατανάλωσης και τις στέλνει ασύρματα στο modem συλλογής δεδομένων για την εμφάνισή τους στο portal energymanager.com.gr .

Για να μάθετε περισσότερα για τον εξοπλισμό που τοποθετείται πατήστε εδώ.

αυτονομία θέρμανσης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 αυτονομία – κατανομή δαπανών

Με το καινοτόμο σύστημα αυτονομίας σε πολυκατοικίες της εταιρείας μας, σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατανάλωση του κάθε σώματος και του κάθε χώρου του διαμερίσματός σας. Με την τοποθέτηση του ειδικού εξοπλισμού στην πολυκατοικία σας, τα δεδομένα μέτρησης από τους κατανεμητές, μεταφέρονται στην ηλεκτρονική σελίδα energymanager.com.gr όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις μετρήσεις κατανάλωσης όλο το 24 ωρο. Επίσης, μπορείτε να βλέπετε χρήσιμα στατιστικά, όπως σύγκριση της κατανάλωσης με προηγούμενους μήνες ή προηγούμενο έτος, καθώς επίσης και να ορίσετε τα όρια κατανάλωσης ενέργειας που επιθυμείτε και να ενημερώνεστε όταν τα ξεπερνάτε. Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει εύκολα και γρήγορα τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, από τον υπολογιστή του, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.