αυτονομία θέρμανσης

αυτονομία θέρμανσης

Με την αυτονομία θέρμανσης με ασύρματους θερμιδομετρητές, έχουμε την άνεση και την οικονομία της αυτόνομης θέρμανσης σε κάθε χώρο του διαμερίσματος.Στις παλιές πολυκατοικίες που έχουν κεντρική θέρμανση (δισωλήνιο σύστημα) δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί τη θέρμανση σε κάθε σώμα καλοριφέρ του σπιτιού του, όποτε το θέλει.

Η δυνατότητα αυτή, ελέγχου της λειτουργίας της θέρμανσης ανά θερμαντικό σώμα, παρέχεται με την εγκτατάσταση θερμοστατικού διακόπτη σε κάθε σώμα.

αυτονομία θέρμανσης – θερμοστατικοί διακόπτες

Υπάρχει πληθώρα θερμοστατικών διακοπτών για την τοποθέτηση σε καλοριφέρ:

αυτονομία θέρμανσης – θερμιδομετρητές

Η εταιρεία μας προτείνει την τοποθέτηση θερμιδομετρητών γραμμής σε διαμερίσματα με ωρομέτρηση και θερμιδομετρητές σωμάτων σε διαμερίσματα χωρίς αυτονομία θέρμανσης. Οι θερμιδομετρητές παρέχουν ακριβή μέτρηση της ενέργειας που καταναλώνεται σε κάθε διαμέρισμα και αποτελούν απαραίτητο εξοπλισμό για την δίκαιη κατανομή δαπανών στην αυτονομία θέρμανσης.

αυτονομία θέρμανσης – κατανομή δαπανών

Σε εγκαταστάσεις θερμιδομέτρησης, δίνεται η παρακολούθηση της κατανάλωσης και η εύκολη κατανομή των δαπανών της αυτονομίας θέρμανσης μέσω της ιστοσελίδας energymanager.com.gr

Μέσω του energymanager.com.gr μπορεί ο κάθε ένοικος να βλέπει τις μετρήσεις θερμιδομέτρησης της αυτονομίας θέρμανσης όλο το 24ωρο, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για την κατανάλωσή του και σύγκριτικά διαγράμματα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα ή το προηγούμενο έτος ανά δωμάτιο και ανά σώμα. Επίσης μπορεί να ορίζει επιθυμητό όριο κατνάλωσης και να λαμβάνει ειδοποίηση όταν ξεπεράσει το καθορισμένο όριο.

αυτονομία θέρμανσης – εγκαταστάσεις 

Η εταιρεία μας εξειδικέυεται στις εγκαταστάσεις συστημάτων σε αυτονομία θέρμανσης με θερμιδομετρητές σωμάτων ή γραμμής. Εύκολα – Γρήγορα και Οικονομικά , χωρίς υδραυλικές ή ηλεκτρικές παρεμβάσεις αποκτήστε και εσείς αυτονομία θέρμανσης με θερμιδομέτρηση.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον και να λάβετε μια οικομική προσφορά από την εταιρεία μας:

πατήστε εδώ 

ή τηλεφωνήστε στο 210 988 16 16

Φυσικό Αέριο: μελέτες – εγκαταστάσεις – συντηρήσεις : GAZPRO Hellas

Ηλεκτρονικό κατάστημα ενεργειακών προϊόντων : Ecopowermarket.gr

Επιτοίχιοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης : IthoDaalderop.gr

Επισκευή σωληνώσεων αποχέτευσης χωρίς σκάψιμο : NuFlow

Εσωτερική επένδυση καμινάδων – λύση στις υγροποιήσεις : FuranFlex.gr