ασύρματη διαχείριση θερμοκρασίας σωμάτων

Τώρα μπορείτε να ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία σε κάθε σώμα του σπιτιού σας, ασύρματα μέσω του συστήματος Danfoss Link. Το σύστημα αποτελείται από την εγκατάσταση ασύρματων θερμοστατικών κεφαλών Danfoss Living Connect σε κάθε θερμαντικό σώμα, και τη σύνδεση τους με την μονάδα ελέγχου και ρύθμισης Danfoss Link CC, προσφέροντας πολλά οφέλη, οικονομία και άνεση σε κάθε εγκατάσταση.

 

Σε διαμερίσματα πολυκατοικιών με κεντρική θέρμανση:

Το σύστημα Danfoss Living συνδυάζεται με την τοποθέτηση ασύρματων θερμιδομετρητών σωμάτων και την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης σε αυτόνομη.

Το σύστημα θερμιδομέτρησης σε παλαιές πολυκατοικίες προσφέρει την άνεση της αυτονομίας θέρμανσης σε συνδυασμό με την δίκαιη κατανομή των δαπανών θέρμανσης. Με την τοποθέτηση των ψηφιακών θερμοστατικών κεφαλών Danfoss Living ετιτυγχάνουμε την ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας και τη δημιουργία χρονοπρογραμμάτων λειτουργίας θέρμανσης ανά θερμαντικό σώμα. Η τοποθέτηση της μονάδας ελέγχου Danfoss Link CC σας παρέχει τη δυνατότητα της ρύθμισης όλων των θερμοστατικών κεφαλών του διαμερίσματός σας από ένα σημείο. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται το σύστημα αυτονομίας της θέρμανσης, με τον πιο έξυπνο και αποδοτικό τρόπο.

 

 

 

 

 

 

 

Σε μονοκατοικίες και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών με αυτονομία:

Με το σύστημα Danfoss Link επιτυγχάνετε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου. Σας επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση επιθυμητής θερμοκρασίας σε κάθε θερμαντικό σώμα, μέσω των ασύρματων θερμοστατικών κεφαλών. Με τον τρόπο αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα να μειώσετε τη θερμοκρασία σε χώρους του σπιτιού σας όπου δεν χρεισημοποιείτε ή και να απενεργοποιήσετε την θέρμανσή τους. Έτσι, επιτυγχάνετε σημαντικό όφελος τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Επίσης, το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού των ωρών λειτουργίας και της θερμοκρασίας ανά θερμαντικό σώμα, ώστε να έχετε θέρμανση όταν πραγματικά την χρειάζεστε.

 

Λειτουργία Danfoss Link:

Λειτουργία ασύρματων θερμοστατικών κεφαλών Danfoss Living Connect: 


 Οδηγίες Εγκατάστασης: